Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

Чому дитина плаче під час коліків?

Чому дитина плаче під час коліків?

Аби детально розібратися в цьому питанні, необхідно почати з причин плачу і неспокою дитини під час нападу коліків.

«Коліка» – від латинського «colica» означає «кишкова хвороба», напади гострого болю, що швидко йдуть один за іншим.

Саме визначення вже говорить нам про причину невтішного, різкого і тривалого плачу малюка – біль, незнайоме відчуття, на яке дитина реагує плачем і криком. Щороку кількість новонароджених із коліками збільшується, за статистикою, цифра вже сягає 75%.

Найнеприємніше в дитячих коліках – різкий невтішний плач без видимої причини. Сучасна наука відносить дитячі коліки до нормальних фізіологічних процесів – формування травної системи малюка, що супроводжується спазмами, які, в свою чергу, викликають біль.

Не існує однієї причини розвитку коліків у немовлят, є низка припущень, які медицина відносить до причин розвитку колік:

  • незрілість травної системи;
  • підвищена фізична і психологічна чутливість дитини;
  • емоційна нестабільність мами (при грудному вигодовуванні);
  • заковтування повітря під час смоктання і крику;
  • немовляча мігрень;
  • непереносимість лактози материнського молока;
  • дисбактеріоз;
  • гастроезофагеальний рефлюкс (зригування, закидання вмісту шлунка у стравохід).
  • утворення та накопичення газів

Дитячі коліки – період формування травної системи малюка, що проходить болісно і може мати низку причин, іноді – кілька одночасно, на які дитина реагує різко, голосно і гостро. Цей період, як правило, добре пам'ятають батьки старших дітей і згадують навіть рідні школярів. Дитина на руках, що плаче від коліків, викликає у рідних почуття безвиході й безпорадності, їх складно забути.

Всі методи і способи боротьби з дитячими коліками спрямовані на зменшення кількості газів у кишківнику, їх виведення, зняття спазму, заспокоєння нервової системи, поліпшення травлення. Не всі засоби від коліків здатні м'яко та ніжно впливати на ці причини розвитку коліків – більшість препаратів діє монокомпонентно, впливаючи тільки на одну причину розвитку коліків, а, крім того, їх необхідно приймати системно і регулярно.

У виборі препарату від коліків віддавайте перевагу засобам із натуральним і гармонійним складом, які м'яко і системно усувають всі чи більшість причин розвитку коліків.

Колік Калм/Colic Calm допоможе пережити період дитячих коліків тихо, спокійно, з меншою реакцією малюка на кишковий біль і спазм. Із Колік Калм/Colic Calm ви будете насолоджуватися гармонією і щастям батьківства, стрес і неспокійні ночі через коліки – це буде історія не про вас.

18 січня 2020
Купити
×
Заказать ColicCalm