Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

ВАЖЛИВО! Чому упаковка Колік Калм/Colic Calm має українське маркування?

ВАЖЛИВО! Чому упаковка Колік Калм/Colic Calm має українське маркування?

Де купити Колік Калм / Colic Calm?

Історія Колік Калм / Colic Calm почалася 16 років тому, її продовжують писати мами Америки, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Англії, а в грудні 2019 року до списку цих країн офіційно приєдналася Україна.

Офіційні продажі засобу від дитячих коліків Колік Калм / Colic Calm стартували в Україні – жовта фірмова упаковка Колік Калм / Colic Calm з'явилася на аптечних полицях. Упаковка оформлена у фірмовому стилі бренда і торгової марки Colic Calm і має українське маркування, що відповідає вимогам законодавства України.

Тільки Колік Калм / Colic Calm з українським маркуванням має статус офіційного продукту в Україні, упаковка в будь-якому іншому стилі і з іншим маркуванням не можна вважати такою, що постачається в Україну офіційно. Кожна упаковка містить інструкцію українською мовою, шприц-дозатор в індивідуальній упаковці та флакон суспензії Колік Калм/ Colic Calm. Українська упаковка Колік Калм/ Colic Calm має захисне маркування виробника, що гарантує оригінальність продукту і його якість.

Колік Калм/ Colic Calm вже зараз можна купити в мережі аптек: «Аптека Доброго Дня», «Аптека Низьких Цін», «Благодія», «Копійка», «Аптека Гормональних Препаратів», «Лекфарм 36,6».

Купуючи Колік Калм/Colic Calm у перерахованих аптечних мережах, використовуйте свою дисконтну чи бонусну картку таким чином збільшуючи вигоду від покупок.

Скористайтеся пошуковими ресурсами tabletki.ua чи  medbrowse.com.ua знайдіть аптеку поряд із місцем проживання чи роботою, а також не забувайте про послугу «Доставка»,  яка може бути досить зручною для вас.

10 січня 2020
Купити
×
Заказать ColicCalm