Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

Дитячі коліки – період формування травної системи у малюка

Дитячі коліки – період формування травної системи у малюка

Діти народжуються з незрілою травною та нервовою системами. Потрібно декілька місяців, аби шлунково-кишковий тракт новонародженого почав нормально функціонувати і щоб дитина розвинула навичку самостійного заспокоєння. Батьки стають першими свідками і помічниками в цьому процесі, та замість 24 годин щасливого батьківства занурюються в стрес дитячих коліків разом зі своїм малюком. Дитина реагує на незнайомі йому відчуття плачем і криком – так вона висловлює свої почуття і ділиться ними зі своїми найближчими дорослими. Аби вповні відчути щастя батьківства і повернутися до звичного сімейного затишку, батьки починають шукати спосіб і засіб боротьби з дитячими коліками.

Немає єдиного способу або ліків для полегшення і зняття коліків, батькам доводиться перепробувати безліч усього, аби припинити страждання і зменшити реакцію малюка на дискомфорт. Мами діток із коліками часто скаржаться на часті переходи від одного препарату до іншого («... довелося купити 2, а то і 3 засоби від коліків, щоб знайти те, що допомогло б моєму малюку»); на використання кількох засобів і способів одночасно («...гаряча пелюшка, масаж і лікарський препарат»; «...наша аптечка поповнилася цілою колекцією засобів від коліків»).

Монокомпонентний підхід у лікуванні коліків та індивідуальна чутливість до компонентів призводять до появи в домашній аптечці цілого арсеналу вітрогінних засобів, препаратів від здуття, а в цей час рідні  продовжують страждати від крику малюка і власної безпорадності.

Медична наука не до кінця розібралася в питанні виникнення коліків. Існують різні думки, а проблема залишається темою, про яку досі «ламають списи» фахівці. Вважається, що появою коліків (болями в животі, спазмами, підвищеним газоутворенням) супроводжується фізіологічний процес формування травної системи у дитини. У більшості випадків, впливаючи на фактори, що викликають коліки у малюка, а саме на утворення та накопичення газів, усунення здуття, зняття надмірного збудження, розслаблення дитини, наприклад, «білим шумом» або теплом материнського тіла та ін., плач припиняється зовсім чи стає менш різким і гучним.

Серед засобів від коліків обирайте ті продукти, які системно, м'яко і природно впливають на причини коліків, а не просто придушують їхні симптоми. Матінка-природа подарувала нам безцінне багатство – лікарські рослини, які залишаються актуальними в лікуванні та профілактиці навіть і в  21 столітті, а багатовіковий досвід застосування тільки підтверджує їхні ефективність і безпеку. Ромашка, фенхель, м'ята, кріп тощо застосовували ще наші прабабусі в боротьбі з дитячими коліками.

Ми пропонуємо сучасну композицію давно перевірених і вивчених рослинних інгредієнтів в одному флаконі – суспензії Колік Калм/ Colic Calm, що містить інгредієнти рослинного походження, дію яких направлено на зменшення утворення газів, їх виведення з організму, заспокоєння і розслаблення.

18 січня 2020
Купити
×
Заказать ColicCalm