Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

Як пережити коліки у новонародженого?

Як пережити коліки у новонародженого?

Поява в будинку малюка - довгоочікувана подія і величезна радість. Але є одна неприємність, що потенційно може її затьмарити, - це кишкові коліки новонародженого, які можуть з'явитися у перший місяць життя немовляти. Так-так, це саме через асоціації материнства з коліками молода мама ловить на собі співчутливі погляди оточуючих і постійно чує про те, що її безсумнівно чекає період хронічного недосипу: всім відомо - дитина, що невтішно плаче - найгірший кошмар новоспечених батьків.

Коли новонароджений захлинається плачем, майже не реагуючи ні на що, це триває годину і довше - мало хто зможе спокійно дивитися на цей жахливий біль дитини. Близькі намагаються допомогти, по черзі пробуючи різні методи - масажі, теплу пелюшку на животик, носіння на ручках, заколисування і, звичайно ж, всілякі засоби, що порадили бувалі друзі, родичі. Коли не допомагає нічого, часто до мами приходить відчуття провини: «Напевно, я їм щось не те, це все через мене», - і починається жорстка дієта. Але і вона не є панацеєю, а лише виснажує без того втомлену жінку. Хіба таким вона представляла щасливе материнство?

Існують так звані «подарункові» діти, яких не турбує біль в животі, вони рожевощокі, агукають, сплять більшу частину доби - і якщо в оточенні є такі щасливі сім'ї, у них виникне питання: може, наш малюк хворий? Ні, коліки у новонародженого - це ні в якому разі не хвороба, а нормальний фізіологічний стан, необхідний етап розвитку шлунково-кишкового тракту системи. За статистикою, кишкові коліки - проблема 75% немовлят, на жаль, іноді вони можуть тривати навіть довше місяця - це теж варіант норми, адже всі діти різні.

Чи можна уникнути кольок? Напевно, це найперше питання, яке хвилює молодих маму і тата. Лікарі та батьки кількох дітей запевняють: можна мінімізувати коліки, головне - знайти "свій" засіб, який допоможе саме вашому немовляті. А це можливо, оскільки фармакологія не стоїть на місці. Якщо для наших батьків "змиритися і перетерпіти" було цілком прийнятним, хоч і виснажливим, варіантом, то сьогодні існують інші, більш гуманні рішення.

Наприклад, усе більшу популярність серед мам і тат на всіх континентах набуває суспензія Колік Калм (Colic Calm), унікальна тим, що поєднує натуральні інгредієнти рослинного походження з активованим вугіллям. Наприклад, раніше жінка, що годує, була змушена пити неприємний на смак чай їх фенхеля в надії полегшити страждання свого немовляти (що допомагало нечасто), то Колік Калм містить відразу кілька приємних на смак і корисних трав - ромашку, кмин, м'яту і мелісу, той же популярний фенхель - приймати які потрібно тільки у той період, коли малюка турбують коліки.

Ніяких ароматизаторів, цукру та іншої хімії - тільки натуральні компоненти, які можна сміливо давати своїй найдорожчій дитині. Унікальна харчова добавка Колік Калм діє відразу по декількох напрямках: надає розслабляючий заспокійливий ефект, знімає спазми - головну причину болю в животі - а дрібнодисперсне активоване вугілля, зв'язуючи, виводить бульбашки газу, покращує травлення, полегшує випорожнення.

6 січня 2021
Купити
×
Заказать ColicCalm