Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

Як з'явився Колік калм/Colic Calm?

Як з'явився Колік калм/Colic Calm?

Жаклін Лоуренс – авторка засобу Колік Калм/ Colic Calm. Фармацевт і мама дитини з коліками, Жаклін поставила собі за мету розробити ефективний і дієвий препарат від коліків, адже її дитині нічого не допомагало і коліки були суцільною стресовою ситуацією для неї самої та її родини... Так з'явився Колік Калм/ Colic Calm.

Комплекс рослинних інгредієнтів і натурального вугілля забезпечує синергізм дії, спрямований на усунення джерел дискомфорту в період розвитку і формування травної системи новонародженого, а не тільки усунення симптомів.

Склад Колік Калм/ Colic Calm несе в собі філософію ефективності і взаємозамінності у впливі на причину розвитку дитячих коліків. Баланс низькодозованих рослинних інгредієнтів забезпечує дію по всій протяжності шлунково-кишкового тракту.

Завдяки цій властивості "Колік Калм/ Colic Calm" усуває часту гикавку і часті зригування в малюка, які також становлять частину фізіологічного розвитку травної системи. Не забувайте, що правильна методика годування – перше, з чого треба починати в боротьбі з проявами будь-якого дискомфорту з боку шлунково-кишкового тракту у малюка.

18 січня 2020
Купити
×
Заказать ColicCalm