Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

Колік Калм - дбайлива та надійна допомога в комплексі

Колік Калм - дбайлива та надійна допомога в комплексі

Перша посмішка малечі, перший погляд у його ясні оченята, перша колискова, заспівана мамою, перші коліки… І все, казка перетворюється на фільм жахів. Змучені безсонними ночами батьки починають шукати спосіб допомогти своїй дитинці. Купують один препарат, потім інший, шукають рецепти в Інтернеті, у подруг та сусідок. Проте в кінцевому випадку чують сумнівну пораду: «Вам просто потрібно це пережити». Але як можна «просто пережити» тижні без сну, у нервовому напруженні, коли малюк постійно страждає, плаче годинами, і нічим не вдається вгамувати його біль? Нарешті, приходить відчуття власної безпорадності, і мама вже не радіє нічому.

Колік Калм- дбайлива допомога в комплексі.

Існує багато теорій про те, що викликає коліки. Найбільш вірогідна причина — це незріла травна система, яка спричиняє спазми. Ніжний шлунково-кишковий тракт малюка тільки-но формується, звідси й часті зригування, здуття живота, накопичення газиків, запори. Як результат, порушення спокою і комфорту для всієї родини. А для дитини — плач, страждання та біль.

Проблема дуже розповсюджена: за світовою статистикою, коліки зустрічаються в 75 % новонароджених. І оскільки для молодих батьків вона є вкрай гострою, в домашній аптечці бажано мати засіб, який допоможе впоратися з коліками безпечно та надійно.

Хорошим вибором від кольок є дієтична добавка Колік Калм / Colic Calm, що допоможе зупинити коліки швидко, навіть коли вони дуже сильні.

Суспензія Колік Калм — комплекс біологічно активних інгредієнтів рослинного походження, що сприяє нормальному функціонуванню травної системи при коліках у дітей.

Запатентована формула містить 9 ретельно відібраних рослинних інгредієнтів, дію яких спрямовано на підтримку нормального функціонування травної системи без побічних ефектів. Також важливим компонентом суспензії є дрібнодисперсне активоване вугілля, що, проходячи через весь шлунково-кишковий тракт, вбирає (адсорбує) токсини і гази, знімає симптоми газиків, здуття живота і викликану ними біль. Комбінація активованого вугілля з активними компонентами ромашки, меліси, м'яти перцевої, фенхелю звичайного, кмину звичайного за рахунок синергізму дії низьких доз забезпечує сукупний вплив на причини розвитку коліків: зменшує утворення і накопичення газів в кишечнику, знімає біль і спазм, заспокоює, покращує травлення, регулює випорожнення.

Важливо, що такий системний підхід спрямовано на усунення джерел дискомфорту в період розвитку і формування травної системи новонародженого, а не тільки зняття симптомів колік.

Колік Калм - надійно і натурально.

Досить часто батьки «завдяки» колікам у малечі вже встигли вивчити всі різновиди дитячого плачу та отримали досвід застосування кількох засобів від коліків, знову йдуть до аптеки… «Ми вже перепробували все, нічого не допомагає» - часто за цими словами стоїть гостра потреба в допомозі та бажання отримати більше інформації про проблему та шляхи її вирішення.

  • Колік Калм комплексний рослинний препарат впливає на джерело проблеми, забезпечуючи ніжну дію. Запатентована формула сприяє спонуканню організму дитини до самовідновлення. Це новий підхід в усуненні кольок.

  • Колік Калм працює саме тоді, коли ми потребуємо допомоги. Суспензія застосовується безпосередньо під час прояву симптомів колік у дитини і не вимагає регулярного і системного дозування. Тобто, ми отримуємо зручність застосування з видимим результатом в короткий період часу.

  • Малюкам подобається смак Колік Калм. До того ж він цілком натуральний: суспензія не містить цукор, бікарбонат натрію, рослинну олію, сою, молочні продукти, глютен, продукти тваринного походження, штучні ароматизатори та барвники.

  • Колік Калм застосовують США, Канаді, Південній Америці, Англії, Австралії І зараз він став доступним в Україні.
    100 % натуральна дієтична добавка Колік Калм допоможе зробити перші місяці життя дитини щасливими, спокійними та тихими. І стане тим препаратом, після якого батькам не потрібно буде шукати інші варіанти.

Колік Калм – при надмірному утворенні та накопиченні газів, коліків у дітей!

3 лютого 2020
Купити
×
Заказать ColicCalm