Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

Колік Калм: добре дитині – спокійно батькам!

Колік Калм: добре дитині – спокійно батькам!

Перша посмішка малечі, перший погляд у ясні оченята, перша колискова, заспівана мамою, і… перші коліки у немовляти. І все – казка перетворюється на фільм жахів. Змучені безсонними ночами батьки починають шукати спосіб допомогти своїй дитинці. Купують один препарат, потім інший, шукають, як полегшити коліки в дитини в Інтернеті, питають у подруг та сусідок. Та врешті чують сумнівну пораду: «Вам просто потрібно це пережити».

Але як можна «просто пережити» тижні без сну, у нервовому напруженні, коли малюк постійно страждає, плаче годинами, і нічим не вдається вгамувати його біль? І тоді приходить відчуття власної безпорадності, і мама вже не радіє нічому. Проте грамотний провізор може виправити ситуацію, порадивши дієві краплі від коліків.

Делікатна допомога в комплексі

Існує багато теорій про те, що викликає коліки. Найбільше ймовірна причина – це незріла травна система, схильна до спазмів. Ніжний шлунково-кишковий тракт малюка тільки-но формується, звідси й часті зригування, здуття живота, накопичення газиків, закрепи. Як результат – плач, страждання та біль для дитини та порушення спокою і комфорту для всієї родини.

Проблема дуже розповсюджена: світова статистика говорить, що коліки мають 75% новонароджених. І оскільки для молодих батьків проблема вкрай гостра, бажано мати в аптечці чи хоча б знати про існування засобу, що допоможе полегшити коліки в дитини.

Хороший вибір від коліків – дієтична добавка Колік Калм / Colic Calm, що допоможе зупинити коліки навіть якщо вони дуже інтенсивні.

Суспензія Колік Калм / Colic Calm – комплекс біологічно активних інгредієнтів рослинного походження, що сприяє нормальному функціонуванню травної системи під час коліків у дітей.

Запатентована формула містить 9 ретельно відібраних рослинних інгредієнтів, дію яких спрямовано на підтримку нормального функціонування травної системи без побічних ефектів. Також важливий компонент суспензії – дрібнодисперсне активоване вугілля, що, проходячи через весь шлунково-кишковий тракт, вбирає (адсорбує) токсини і гази, знімає симптоми газиків, здуття живота і викликаний ними біль.

Комбінація активованого вугілля з активними компонентами ромашки, меліси, м'яти перцевої, фенхелю звичайного, кмину звичайного за рахунок синергізму дії низьких доз забезпечує сукупний вплив на причини розвитку коліків: зменшує утворення і накопичення газиків у кишківнику, знімає біль і спазм, заспокоює, покращує травлення, регулює випорожнення.

Важливо, що такий системний підхід спрямовано на усунення джерел дискомфорту в період розвитку і формування травної системи новонародженого, а не тільки зняття симптомів коліків.

Надійно і натурально!

Звісно, коли батьки, які через коліки у малечі вже встигли вивчити всі відтінки дитячого плачу, приходять до аптеки, вони можуть бути налаштованими дещо скептично. «Ми вже перепробували все, нічого не допомагає», – часто за цими словами стоїть гостра прихована потреба: «Переконайте мене. Порадьте щось справді дієве».

Ми рекомендуємо суспензію Колік Калм, тому що:

  • ми в ньому впевнені: Колік Калм впливає на джерело проблеми, забезпечуючи ніжну дію. Запатентована формула сприяє організм дитини до самовідновлення – це абсолютно новий підхід в усуненні коліків.

  • Колік Калм працює саме тоді, коли дитина потребує допомоги: суспензія застосовується безпосередньо під час прояву симптомів коліків і не вимагає регулярного і системного дозування. Тобто ми отримуємо зручність застосування з видимим результатом за короткий період часу.

  • малюкам подобається смак Колік Калм, до того ж, він цілком натуральний: суспензія не містить цукру, бікарбонату натрію, рослинної олії, сої, молочних продуктів, глютену, продуктів тваринного походження, штучних ароматизаторів та барвників.

  • Колік Калм широко застосовують у США, Канаді, Південній Америці, Англії, Австралії тощо. А зараз він став доступним і в Україні.

Отже, 100% натуральна дієтична добавка Колік Калм допоможе зробити перші місяці життя дитини щасливими, спокійними та тихими. І стане тим препаратом, після якого батькам не потрібно буде шукати інших варіантів.

Колік Калм – під час надмірного утворення та накопичення газиків та коліків у дітей!

Запитуйте в аптеках Вашого міста!

5 січня 2021
Купити
×
Заказать ColicCalm