Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

Комплаєнтність і Колік Калм

Комплаєнтність і Колік Калм

Комплаєнтність – показник прихильності до терапії, відповідність між поведінкою пацієнта і рекомендаціями, отриманими від лікаря (дотримання дози, кратність, режим прийому).

Як це стосується до суспензії Колік Калм і засобів, що застосовуються під час дитячих коліків?

Колік Калм необхідно приймати тільки під час прояву коліків, максимально чотири дози на добу – в цьому полягає зручність застосування суспензії. Немає необхідності вживати Колік Калм перед кожним годуванням, що сприяє високому рівню комплаєнтності.

Таке застосування не прив'язує маму до годування, дарує їй свободу і видимий результат вже невдовзі після прийому. Ви завжди будете знати, коли давати своїй дитині Колік Калм – коли проявляється коліка у немовляти.

Колік Калм дозується залежно від ваги: діткам до 9 кг – одна доза 1,25 мл суспензії за один прийом, максимально за добу можна застосовувати 4 дози по 1,25 мл. Завдяки синергізму дії активних компонентів та комплексному впливу на причини розвитку дитячої коліки суспензія може призначатися і в половинному дозуванні під час легких нападів коліки. Бувають дні, коли дитина сильно плаче, тоді є необхідність застосовувати Колік Калм кілька разів на день. Якщо дитина перезбуджена, погано спить, неспокійна – дайте половину разової дози.

Активні компоненти ромашки, меліси, фенхелю, кмину забезпечать заспокійливий і спазмолітичний ефекти, а активоване вугілля очистить шлунково-кишковий тракт дитини від зайвих газів. Від сильних і частих нападів коліків застосовуйте Колік Калм до 4 разів на день (по 1,25 мл), якщо коліки не проходять на першій, другій дозах і тривають кілька днів, не зупиняйтеся, продовжуйте застосовувати суспензію. Зазвичай у таких випадках через тиждень регулярного вживання настає полегшення і коліки проявляються рідше та з меншою інтенсивністю.

У більшості випадках одного флакона Колік Калм об’ємом 59 мл достатньо на курс лікування, частіші прийоми спочатку з переходом на менш регулярне застосування через тиждень-два. І немає потреби ходити в аптеку кілька разів – один препарат вирішить проблему коліків і поверне в оселю тишу та спокій.

12 лютого 2020
Купити
×
Заказать ColicCalm