Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

Ніжний дитячий масаж

Ніжний дитячий масаж

Дотик для дитини – одна з її базових потреб. Тому масаж потрібно робити обов'язково.

Погладжування, дотики, масаж - приємні та дуже ефективні способи передачі любові від матері (батька) до дитини. Вони допомагають формувати почуття захищеності у малюка і здорову прихильність між батьками й дітьми. Саме здорова прихильність, сформована у такому ранньому віці, впливає на все подальше життя людини, на її вміння любити, будувати близькі стосунки - заводити сім'ю.

Але це, зрозуміло, не всі бонуси та плюси масажу. Він часто входить у комплексне лікування тих чи інших проблем зі здоров'ям. Найчастіше, його призначають при гіпо- або гіпертонусі, кривошиї, дисплазії, а також при гіперзбудливості та неврологічних порушеннях, дитячих кольках. І, зрозуміло, для профілактики всіх цих проблем.

Масаж животика для профілактики та усунення дитячих кольок.

Це дуже хороший засіб від дитячих кольок. Робіть двома руками кругові рухи по животу так, щоб одна рука слідувала за одною, не перериваючи контакт зі шкірою. Добре зробити до 10 разів за годинниковою стрілкою. Потім покладіть одну руку на стегно або бочок малюка, а пальці іншої руки «йдуть» по колу дрібними кроками по животику, його м'якій частині, під мамину пісню. «Проходивши» так 30-40 секунд, покладіть обидві долоні на живіт і погрійте його.

25 січня 2021
Купити
×
Заказать ColicCalm