Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

П'ять простих порад мамам малюків з коліками

П'ять простих порад мамам малюків з коліками

1. Залишайтеся у спокої

Дитячі кольки можуть легко вивести з рівноваги не тільки маму, а й усю родину. Хай там що, малюкові у складний період дитячих кольок потрібна спокійна мама. По можливості, звільніть себе від всіх інших турбот, окрім догляду за дитиною. Вам треба разом удень ​​відпочивати, більше разом гуляти на свіжому повітрі, бути в режимі збереження енергії та спокою.

2. Чай для мами

Мамі потрібно піклуватися про себе і свій ШКТ. Якщо здувається живіт у мами, то є дисфункція, а це впливає на малюка. Можливо варто звернутися до лікаря? Лікар зробить потрібні призначення для регулювання травлення, відкоригує дієту. Або, щонайменше, можна самій почати пити корисні трав'яні чаї для поліпшення травлення, спеціальні для годуючих мам. Дуже добрі чаї до складу яких входить фенхель, він володіє не тільки вітрогонною властивістю, а ще й стимулює лактацію.

3. Масаж і тепло

Це класичні способи полегшення кольок, але ми їх трохи вдосконалюємо. Прості погладжування животика допомагають рідко, а однієї теплої пелюшки - практично ніколи недостатньо. Тому робіть комплексний масаж. Він може включати згинання-розгинання ніжок, традиційний велосипед, погладжування спинки, коли малюк лежить на животі, скручування (зігнуті в колінах ніжки м'яко повертаємо вліво, а потім вправо) і масаж животика за годинниковою стрілкою.

В ідеалі, потрібно отримати кілька уроків масажу у професійного масажиста, щоб освоїти ці нехитрі і дієві прийоми. У якості постійного джерела тепла використовуйте грілку, можна взяти спеціальну дитячу зроблену у вигляді іграшки або подушки, або сольову грілку.

4. Засоби від газиків і здуття

Основна причина кольок новонароджених - бульбашки газів у кишківнику, які викликають біль. Ось проти них і потрібно боротися, щоб зняти напругу і збудження малюка. При виборі засобу або препарату для усунення газів обов'язково необхідно порадитися з лікарем. Мамам же необхідно максимально зібрати інформацію про кольки у свого малюка, наприклад, завести «Щоденник кольок», ця інформація допоможе лікареві максимально правильно визначитися з лікуванням і дати вам потрібні поради. Серед засобів, які призначають лікарі - це адсорбенти й піногасники, вітрогінні рослинні препарати.

5. Гуляти й рухатися

Зміна оточення, монотонне погойдуванням в колясці або в слінгу, гудіння мотора під час поїздки на машині можуть принести несподіване полегшення. Діти дуже швидко засинають в автомобілі і навіть при кольках це частенько спрацьовує. Пробуйте і експериментуйте з повторюваними рухами і звуками, коли у вашої дитини коліки. А ще це можуть бути «танці» з крихіткою на руках зі спальні на кухню і далі по колу.

Шукайте, комбінуйте, будьте спокійні і насолоджуйтеся своєю головною роллю жінки - материнством!

25 січня 2021
Купити
×
Заказать ColicCalm