Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

Що таке коліки у немовлят?

Що таке коліки у немовлят?

Маленькі діти часто плачуть, та часом їхній плач стає надмірно інтенсивним і тривалим, що більше схожий на крик, при цьому об’єктивних причин не спостерігається. Його причина – коліки. Як спостерігають лікарі, близько 75% дітей страждає від цього дискомфорту у віці від двох тижнів до чотирьох місяців, в окремих випадках коліки можуть тривати і до півроку.

Дитина, яка була до цього повністю здоровою і веселою, різко починає плакати, міцно заплющує очі, вигинається, затискає кулачки, підтягує ніжки до живота, який при цьому стає здутим і напруженим. Коліки виникають  будь-який час доби, але найчастіше це трапляється ввечері. Лікарі відносять прояви дитячих коліків (болі в животі, спазм, підвищене газоутворення) до нормального фізіологічного процесу розвитку дитини – формування травної системи малюка.

Критерій діагностики дитячих коліків – загальновизнане правило лікаря Морріса Васселя (M. A. Wassel) відоме як «правило трьох трійок», за яким дитяча коліка – це напади роздратування, плачу і тривалого занепокоєння, що тривають: більш ніж 3 години на день, більше 3 днів на тиждень, протягом 3 тижнів і більше. В медичній діагностиці коліків близько 25% випадків (або 1 з 4 дітей у світі) відповідає прийнятим критеріям «правила трьох трійок».

Варто пам'ятати, що коліки – це діагноз, який можна поставити за допомогою виключення всіх інших діагнозів, і тільки фахівець може це зробити і, за необхідності, призначити лікування. Зверніться до лікаря, аби підтвердити, чи є у Вашої дитини коліки – можливо, існує інша медична причина надмірного плачу вашого малюка.

8 липня 2019
Купити
×
Заказать ColicCalm