Colic Calm

Купуйте онлайн або знайдіть найближчу аптеку.

ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК COLICCALM В УКРАЇНІ

Склад Колік Калм/Colic Calm і його основна дія

Склад Колік Калм/Colic Calm і його основна дія

Колік Калм/Colic Calm – комплекс низькодозованих біологічно активних інгредієнтів рослинного походження, що рекомендований як додатковий засіб до основного раціону харчування для підтримки нормального функціонування шлунково-кишкового тракту при надмірному утворенні та накопиченні газів – коліках у дітей.

До складу Колік Калм/Coli Calm входять рослини зі схожими чи однаковими властивостями, низькі дози активних компонентів доповнюють один одного і забезпечують ширший вплив на одночасно кілька факторів розвитку коліків. Іншими словами, рослини у складі Колік Калм/Colic Calm, «співпрацюючи» між собою, підтримують «головного героя» – активоване вугілля, що бореться з газиками. Роль же активних рослинних інгредієнтів – заспокоювати, розслабляти, збалансовувати, покращувати перистальтику, регулювати випорожнення, знімати спазм і біль.

Основні характеристики активних інгредієнтів:

Активоване вугілля адсорбує, тобто поглинає і утримує на своїй поверхні гази, воно не потрапляє до загального кровотоку, виводиться з організму в незміненому вигляді. Порошкоподібне вугілля адсорбує значно краще за пігулки, тому Колік Калм/Colic Calm містить дрібнодисперсний порошок вугілля, що після збовтування рівномірно розподіляється в рідині.

Ромашка завдяки своїй делікатній заспокійливій дії ідеально підходить для полегшення симптомів роздратованості, нервового напруження і тривоги.

М'ята перцева покращує апетит, виводить кишкові гази, підсилює і збалансовує секрецію жовчі, лікує порушення травлення, включно із рефлюксом.

Фенхель полегшує спазми в шлунково-кишковому тракті завдяки заспокійливій та спазмолітичній дії. Також він знеболює та знешкоджує мікробів.

Кмин знімає спазм гладенької мускулатури кишківника, запобігає надмірному утворенню й скупченню газів, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту в цілому.

Меліса лікарська має спазмолітичну і вітрогінну дію, регулює роботу травної системи, допомагає під час розладу шлунка. Також меліса ефективна у лікуванні безсоння, адже покращує якість сну, часто поєднується з м'ятою перцевою як седативний засіб.

Імбир – відомий заспокійливий засіб для шлунково-кишкового тракту. Як і перцева м'ята, імбир покращує моторику шлунка, а також надає спазмолітичну дію.

Терен знімає тиск від здуття живота, спазматичні коліки та відновлює регулярність випорожнень, має легкий проносний ефект.

Алое ефективне під час утворення газів, бурчання в животі й судомах перед випорожненням, допомагає зняти здуття живота.

Колік Калм/Colic Calm – унікальний запатентований засіб від коліків, здатний підтримувати і прискорювати природні процеси відновлення організму. Не впливає на pH і електролітичний баланс, не викликає побічних ефектів.

7 січня 2020
Купити
×
Заказать ColicCalm